Oppdag sentrale budskap i populærkulturen - bli inspirert!

Les mer »


The Good Lie                                                                                                                                                                                      

Se trailer til filmen under. Få med deg dine venner og bruk Kulturvinduets samtaleguide med fokus på livssyn, tro og identitet!
 
 


En prest og en plage – om ytringsfrihetens pris

Samtaleguide til den norske dokumentarfilmen om abortmotstanderen Børre Knudsen og kona Ragnhild finner du her.Gud og vitskapen

Besøk siden snakkomgud.no for ressurser på norsk til den britiske livssyns-serien "Gud og Vitskapen".

 

Side ikke funnet

Denne siden finnes ikke, er slettet eller fjernet på annen måte.


Trailer: The God Question

(05.12.2014) 

Tomorrowland - A World Beyond

(21.05.2015)  SAMTALEGUIDE: Regissør Brad Bird kalles ofte "den moderne Walt Disney." Bruk Kulturvinduets samtaleguide sammen med dine venner for å få enda mer ut av filmen "Tomorrowland".

Hjem

(08.05.2015)  ARTIKKEL: Tenk om andre uttrykte skuffelse hver gang de møtte deg. Tenk om du skuffer dem enda mer ved å sette livet deres i fare. Tenk om du likevel er akkurat den som behøves.

Eventyret om Askepott

(06.05.2015)  ARTIKKEL: I vår knallharde verden hvor økonomi er alt, ser det ut til at hvis du stopper opp et øyeblikk for å vise empati og godhet mot noen, så vil folk valse over deg til gjengjeld. Det faktum at (Askepotts) godhet og vennlighet vinner til slutt, at godhet virkelig er en superkraft, er et vidunderlig budskap inn i vår tid.

Blind tru – eller begrunna tillit?

(11.02.2015)  «Alle trur på noko, spørsmålet er berre på kva – og kvifor!» Ein dryg påstand, tenkjer du? Er ikkje trua reservert det religiøse?

Whiplash

(13.01.2015)  KOMMENTAR: Veien til perfeksjonisme er fylt med blod, svette og valg man kommer til å angre på. Det er hvert fall slik filmskaperne framstiller det i den adrenalinfylte dramafilmen Whiplash som hadde norgespremiere fredag 09. Januar.

© Damaris Norge AS 

Ansvarlig redaktør: Margunn Serigstad Dahle (margunn s.dahle@damaris.no)


 
 

Nivå