Oppdag sentrale budskap i populærkulturen - bli inspirert!

Les mer »


The Good Lie                                                                                                                                                                                      

Se trailer til filmen under. Etter kinobesøket: Få med deg dine venner og bruk Kulturvinduets samtaleguide med fokus på lissvyn, tro og identitet!
 
 


En prest og en plage – om ytringsfrihetens pris

Samtaleguide til den norske dokumentarfilmen om abortmotstanderen Børre Knudsen og kona Ragnhild finner du her.Gud og vitskapen

Besøk siden snakkomgud.no for ressurser på norsk til den britiske livssyns-serien "Gud og Vitskapen".

 

Side ikke funnet

Denne siden finnes ikke, er slettet eller fjernet på annen måte.


Trailer: The God Question

(05.12.2014) 

Blind tru – eller begrunna tillit?

(11.02.2015)  «Alle trur på noko, spørsmålet er berre på kva – og kvifor!» Ein dryg påstand, tenkjer du? Er ikkje trua reservert det religiøse?

Whiplash

(13.01.2015)  KOMMENTAR: Veien til perfeksjonisme er fylt med blod, svette og valg man kommer til å angre på. Det er hvert fall slik filmskaperne framstiller det i den adrenalinfylte dramafilmen Whiplash som hadde norgespremiere fredag 09. Januar.

Whiplash

(08.01.2015)  SAMTALEGUIDE: Regissør og manusforfatter Damien Chazelle imponerer kritikerne med filmen Whiplash, som har premiere i Norge 9. januar. Hvor langt kan eller bør man gå for å nå sine mål? Bruk samtaleguiden fra Damaris Norge etter kinobesøket.

Exodus: Gods and Kings

(19.12.2014)  SAMTALEGUIDE: Filmen forteller historien om Israelsfolkets utgang av Egypt. Hva er likhetene og forskjellene mellom filmen og bibelhistorien?

Hobbiten: Femhærerslaget

(11.12.2014)  SAMTALEGUIDE: Avslutningen på trilogien om hobbiten Bilbo, basert på Tolkiens bestselger "Hobbiten", ligger ganske nær originalen. Lars Dahle har laget spørsmål til samtale basert på filmen, som hadde premiere 10.des.

© Damaris Norge AS 

Ansvarlig redaktør: Margunn Serigstad Dahle (margunn s.dahle@damaris.no)


 
 

Nivå